Werkwijze en Tarieven

Samen aan de slag voor jouw vitaliteit

Werkwijze

Tijdens de eerste afspraak vindt een intakegesprek en onderzoek plaats waarin je klacht, algehele gezondheid en functioneren in kaart worden gebracht. Na het stellen van de diagnose start ik direct met de eerste behandeling, tenzij er signalen zijn die wijzen op de noodzaak voor verder onderzoek.
Op basis mijn diagnose stel ik een behandelplan op afgestemd op je specifieke klachten en situatie waarin eventueel ook voedingstips en leefstijladviezen opgenomen kunnen worden.

De eerste afspraak duurt maximaal 1,5 uur, vervolgafspraken zijn ongeveer 1 uur. Hoeveel behandelingen er nodig zijn is afhankelijk van de aard van je klachten.

Er geldt in de praktijk een hygiëneprotocol en er wordt uitsluitend gebruikt gemaakt van steriele wegwerpnaalden. Naalden worden dus eenmalig gebruikt.

Goed om te weten

  • Geen verwijzing nodig
  • Lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA)
  • Afspraken tot 24 uur van te voren kosteloos te annuleren
  • Gratis parkeerruimte voor de deur

Tarieven en vergoeding

Het tarief voor de eerste afspraak is 75 euro en voor eventuele vervolgbehandelingen 65 euro. De behandeling wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Omdat de vergoeding in de aanvullende verzekering is opgenomen, gaan de kosten niet van uw eigen bijdrage af. Een verwijsbrief van je huisarts is niet nodig. Controleer bij uw verzekeraar of u in aanmerking komt voor vergoeding of kijk hier voor een actueel overzicht van vergoedingen door de verschillende zorgverzekeraars.

Na elke behandeling krijg je een factuur. Deze kan in de praktijk via pin betaald worden. Vervolgens dien je de factuur zelf in bij je zorgverzekeraar.

Maak een afspraak